Előkerültek a szekrényből a bakancsok és a bundás kabátok, az átlagos öltözködési időnk pedig 5 percről 20-ra emelkedett. Esténként már nem az enyhítő hűvős szellőért imádkozunk, hanem egy fűthető takarórért tesszük össze a két kezünket. A jégkockáktól túlzsúfolt limonádéinkat felváltotta a forraltbor fűszeresen csipős-édes illata, valamint a légkondicionálló előtti ücsörgés helyett is inkább már a kanapéra kucorogva vackoljuk be magunkat, hogy nézhessük a kedvenc Trónok harca részünket. Winter is coming…
Nem teljes a kép, valami hiányzik?! Télen sem elhanyagolható dolog az aktív pihenés. Hiányzik a pörgés és az adrenalin? Nem vagyunk mi mackók, akik téli álmot alszanak, hogy majd tavasszal ráébredjenek mennyi jó dologról maradtak le. Ugye Te se szeretnél mackó lenni?! Akkor itt a válaszunk!
IMG_5952-1024x683
A VADQUAD nyáron tuti hely, kalandozhatsz, élmények tömkelegével gazdagíthatod az emlék táradat és még a fűlvédőd színének a választásán se kell törnöd a fejedet, de mondok valamit! Van egy ennél még sokkal, de sokkal jobb dolog. A VADQUAD télen! Ha most azon gondolkozol, hogy mit lehet a minuszokban kezdeni Domonyvölgyben, akkor jusson eszedbe, hogy a “Tank nem fázik”.
Az oldalkocsistól kezdve a helikopterig minden változatlanul, szuper faktorral üzemel egész évben, csak, hogy egy pillanatra se hiányolhassatok minket! Na jó valami azért változik. Hiszen a téliesített VADQUAD, hogyan is lehetne igazi, pl. egy jó nagy bögre forralt bor nélkül. Átmelenget, feszültséget old és nem utolsó sorban isteni. A látképünk is némiképp formálódik, hisz a földbuckák helyett hótornyok állhatják utad, amin túljutva csodaszép hólepellel borított tájon találod magad…
IMG_5542-1024x683
Vedd uralmad alá télen is útjainkat és sose felejtsd, nincs jobb dolog a világon, mint szűz havon ELŐSZŐR végígszáguldani, hóangyalt driftelni, közben a szemüvegedről törölgetni a hópelyheket.
Legyél Te az első, aki ezt kipróbálja!
Ne hagyd, hogy a járgányaink fázzanak! Fűts be nekik és pörgesd fel a motorokat, hogy ne dideregve kelljen várniuk a tavaszt. Na, és persze Neked se!

Egy túra, ami kiragad a hétköznapokból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.