Egy túra, ami kiragad a hétköznapokból

 

“Kalandok jönnek és elindulok, elmegyek innen messze,

A Domonyvölgyhöz vezető úton, quadokra várva, dideregve,

Őszi estén, mikor a motor pörög,

már nem esik eső, s nem is dörög..”

Nyugi, ennél vidámabb lesz az olvasmány többi része!

Hallottál már a VADQUADRÓL? Nem..? Az nagy baj, mert az életben legalább egyszer minden adrenalin függőnek, kalandvágyónak, szerelmes párnak, családnak, barátoknak és izgi csapatépítőre vágyóknak ki kell próbálnia!

Általános tévhitnek tekinthető, hogy a VADQUAD csak egyfajta szórakozás szerelmeseinek nyújt élményt. Pedig van itt minden, mi szem- szájnak ingere, tank, helikopter, gaz66-os, jeep, oldalkocsis motorozás és sok- sok, sőt rengeteg kiváló minőségű quad.

Tudjuk, nehéz a választás! De ha mégis leragadtál a négykerekű csodajárgányoknál, akkor ugorjunk is bele,hogy micsoda csodás lehetőseid vannak kihasználni őket.

Miután elhatároztátok magatokat, felcuccoltatok és megérkeztetek hozzánk, bizony senki torkát nem hagyjuk szárazon. Itt most nem a jófajta orrcsavaróan erős házipálinkára gondolok – sajnos -, hanem egy kedvetek szerint kiválasztott finom üdítőre vagy kávéra, csakhogy jobban menjen a móka!

Vannak olyanok, akik kicsit riadtabbak, nekik mindig megfordul a fejükbe a gondolat, hogy “de hogyan fogom én ezt vezetni?”, “nem akarok egyedül ülni ezen szörnyetegen”.

Nekik üzenjünk: egy perc aggódni valótok sincsen! Minden túra előtt személyre szabott oktatáson vehettek részt, ahol elsajátíthatjátok a vezetés minden csínját-bínját. Valamint azoknak, akik egyedül nem szeretnétek nyeregbe pattanni, rendelkezésre állnak páros quadok, tehát úgy van lehetőségük élvezni az élményt, hogy közben tényleg biztonságban érzik magukat.

Minden kalandvágyó vendégünk elindulás előtt még magára ölti a VADQUAD hivatalos egyenruháját, ami egy kényelmes overállból – hidd el sárosabb időben, ez lesz a kedvenc ruhadarabod – és egy sisakból áll.

A túrát a Domonyvölgy festői szépségű, erdős magánútjain tehetitek meg, amihez túravezető segítségét is megkapjátok.

Gyorsíts, lassíts, emeld az adrenalint, érezd, ahogy süvít a füled mellett a szél, falatozz a gyönyörű táj látványából és engedd el a gondokat!

Miután ezeket mind megtetted és visszatértél a főhadiszállásra és úgy érzed MÉG, MÉG, MÉG… csüggedésre nincs okod!

Jöhetsz még!
A VADQUAD egész évben szeretettel vár téged, ha egy kis kikapcsolódásra vagy  élményre vágysz!
Ajánlatot kérek!
6
WINTER IS COMING… CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK ÉS A POZITÍV MUNKAHELYI LÉGKÖR MEGTEREMTÉSE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.