Az üzleti eredményeket nagyban befolyásolja a munkahelyi hangulat, a csapatszellem.

A sikeres üzleti vállalkozásokban dolgozók kellő ön- és emberismerettel, optimizmussal rendelkeznek, képesek felelősség- és kockázatvállalásra, nagy a teherbírásuk, toleránsak, önzetlenek és emellett becsvággyal is bírnak. Egy jó tréning közösséget teremt, közösséget erősít, tudatosíthatja a vállalati értékeket. A stresszhelyzetek a résztvevőket arra késztethetik, hogy kilépjenek komfortzónájukból, s a tréner segíthet a tapasztalatok feldolgozásában, a mindennapi munkahelyi gyakorlatban történő hasznosításában.

A csapatmunka fontos szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelent a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning.

Csapatépítő tréningek:

A legtöbb modern munkahelyen odafigyelnek arra, hogy jó munkahelyi légkört teremtsenek dolgozóik számára. Ilyen munkahely a Jooble is, ahol rendszeresen szerveznek csapatépítő tréningeket, vállalati utazásokat és egyéb lehetőségeket a dolgozók számára.

Az egyik legjobb formája a csapatépítő tréningnek a közös sport, akár az extrém sportok.

Ilyen lehetőségeket kínál partnerünk, a Vadquad csapata. Közel 10 éve ajánlanak quad és terepjáró túrákat, magán, családi és céges rendezvényeket szerveznek.

Székhelyük Budapesttől mindössze 30 km-re, Domonvölgy környezetében található, könnyen és gyorsan megközelíthető helyen, a festői környezet pedig garantálja a kikapcsolódást is.

Az egész napos aktív pihenés során a dolgozóknak lesz lehetőségük kipróbálni magukat, új dolgokat és más oldalról ismerhetik meg azokat, akikkel egy csapatban dolgoznak nap mint nap.

Hasonló tréningek szervezésével a munkáltatók garantálják a jó munkahelyi légkört, ezzel együtt hozzájárulnak a kollégák közötti jó viszony kialakításához és a vállalkozás sikeréhez is.

https://hu.jooble.org/

2
Egy túra, ami kiragad a hétköznapokból